Om os

Birgit & Beckers

Birgit & Beckers

Hvem er vi?

 

Holdet bag Birgit&Beckers er Cecilie og Elisabeth. Vi er begge bosat i Nordvestsjælland, og vi kender hinanden helt tilbage fra gymnasietiden. Udover at være veninder, deler vi en fælles passion for håndarbejde og kærligheden til det gode håndværk. Naturen og genbrug er hjørnestenen i vores farve- og materialevalg, og grunder i en fælles respekt for miljøet og naturen omkring os. I et pulserende forbrugssamfund sætter vi begge stor pris på at give nyt liv til det, der allerede eksisterer i stedet for udelukkende at købe nyt.

Hvad laver vi?

 

Vi laver i virkeligheden mange forskellige ting - vi er ikke bange for at kaste os over nye projekter og teknikker, og meget af vores inspiration grunder også i kærligheden til de forskellige håndarbejdsfag. Vores kreative styrker ligger inden for papirklip, strik/hækling,knipling, blomsterdekoration og smykkefremstilling, men vi planlægger at udvide vores færdigheder med fremstilling af produkter i eksempelvis træ og beton, samt pileflet. Ud over håndarbejdet i sig selv, lader vi os i høj grad inspirere af vores materialer og naturen omkring dem. Vi finder også en del af vores inspiration blandt andre bloggere på nettet, som deler ud af deres erfaringer med de kreative fag.

 

 

Hvorfor?

 

Midt i en hektisk og travl hverdag, finder mange ro ved at skabe ting med deres hænder - det gør vi også! At være kreative er for os en måde hvorpå vi kan hygge os om et fælles projekt og derved blive i stand til at værtsætte nuet. Samtidig får vi mulighed for at udvikle os og vores kreative færdigheder, når vi udfordrer os selv og kaster os ud i nye kreative projekter. Den glæde vi får gennem det at udføre et kreativt håndværk, vil vi gerne dele med andre, i håbet om at I derude også får mod på at kaste jer ud i noget nyt.

 

Hvis I kan lide det vi laver, håber vi meget at I har lyst til at følge os på bloggen og Facebook, og evt. kigge forbi på vores stand, når vi i løbet af året tager på markeder rundt omkring i landet med vores kreative produkter. Det er også muligt at få fingre i vores kreationer via hjemmesidens kontaktformular.